Autor: Best Marketing • 22. veebruar 2024

Atria müügi- ja turundusdirektor võtab üle tegevjuhi rolli

Atria Eesti pikaajaline tegevjuht Olle Horm lahkub ettevõttest ning lihatööstuse juhtimise võtab alates aprillist üle senine müügi- ja turundusdirektor Meelis Laande.
Meelis Laande
Foto: Maks&Moorits

Olle Horm töötas Atria Eesti tegevjuhina alates 2012. aastast. Meelis Laande liitus müügi- ja turundusdirektorina sama aasta detsembris, mille jooksul on Atria ligemale kahekordistanud oma turuosa ning tõusnud arvestatavaks lihatööstuseks. Eelmisel aastal kasvas ettevõtte mahuline turuosa 22,4 protsendini.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700