Autor: Keit Ausner • 20. veebruar 2024

Pinged Apple’i ja Meta vahel: iOS-is reklaamijad hakkavad Metale 30 protsenti rohkem maksma

Meta teatas hiljuti, et kavatseb Apple'i rakendusesiseste ostude 30-protsendilise teenustasu edaspidi oma reklaamijatele edasi kanda. See muudatus puudutab neid, kes soovivad oma postitusi Facebookis ja Instagramis esile tõsta otse iOS-i rakenduste kaudu.

Alates selle kuu lõpust lisandub igale sellisele esiletõstmisele Apple'i poolne lisatasu, mille eesmärk on katta Apple'i nõutav 30-protsendiline teenustasu, kirjutab Techcrunch.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700