Autor: Best Marketing • 26. jaanuar 2024

EKA disainiteaduskond jagas innovatsiooni ja sotsiaalse disaini auhindu

25. jaanuaril tutvustati Eesti Kunstiakadeemias EKA Design Showcase’il parimaid uuenduslikke tooteid, teenuseid, prototüüpe ja kontseptsioone, mis valmisid üliõpilaste ja EKA partnerite koostöös 2023. aastal programmi LAETUS raames.
EKA Design Showcase 2024 võitjad
Foto: Meeli Küttim

Esmakordselt lõppes EKA Design Showcase auhindamisega, mil tunnustati innovaatilist ja sotsiaalselt laetuimat tulemust. Žüriisse kuulusid disainiteaduskonna dekaan Ruth-Helene Melioranski, EKA vilistlane tootedisainer Mihkel Masso, Tallinna linnaplaneerimise abilinnapea Madle Lippus ja Bolti brändidisaini juht Kaarel Kala.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700