Autor: Äripäev • 2. oktoober 2023

Äripäev alustab koostööd Financial Timesiga

Äripäeva toimetus
Foto: Liis Treimann
Alates tänasest saab Äripäeva veergudel lugeda analüüse Financial Timesist, mis aitavad mõtestada meie ümber toimuvat.

Tähelepanu lasersihikuna uudiste detailidele või börsimuutustele raalides võib juhtuda just nimelt see: uppumine detailidesse. Aga vaja oleks võtta üks samm tagasi, et näha asju perspektiivis. Võtame näiteks palju tähelepanu on Eestis saanud riigieelarve raskused – defitsiit kasvab raketina, rohepööre, kaitsekulud, maksutõusud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700