Autor: Best Marketing • 11. juuli 2023

CVKeskus.ee sai uue visuaalse identiteedi

Eesti tööotsingukanal CVKeskus.ee värskendas brändi, uuendades nii logo, värvilahendust kui ka tööotsingumootorit ja tööandjate värbamisplatvormi. Mobiilirakenduse uuendus valmis koostöös AI kaaspiloodiga.
CVKeskus.ee sai uue visuaalse identiteedi
Foto: Kuvatõmmis

Enam kui 20 aastat on CVKeskus.ee keskendunud värbamistehnoloogia arendamisele, mis muudaks tööotsingud ja töötajate leidmise lihtsamaks ehk viiks võimalikult kiiresti kokku tööotsijad sobivate töökohtadega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700