Autor: Best Marketing • 14. juuni 2023

Maxima Eesti ühendas müügi- ja turundusosakonna, juhiks sai Jaanika Terasmaa

Maxima Eestil on 15. maist uus struktuur, kus on ühendatud seni eraldiseisvad müügi ja turunduse osakonnad üheks tervikuks. Osakonda asus juhtima Jaanika Terasmaa, kes on ka varasemalt töötanud Maxima Eesti müügi- ja turundusjuhina.
Maxima Eesti müügi- ja turundusosakonna juht Jaanika Terasmaa.
Foto: Maxima Eesti

„Lõime kahest eraldiseisvast müügi- ja turunduse osakonnast ühe, eesmärgiga nende kahe osakonna koostööd tõhustada ning Maxima senisest veelgi rohkem inimestele nähtavaks muuta,“ sõnas Maxima Eesti tegevjuht Kristina Mustonen ja lisas, et struktuurimuudatus loob keskkonna, kus müügi ja turunduse sünergias on võimalik senisest paremini mõista Maxima Eesti klienti, samuti saavad nad läheneda veelgi strateegilisemalt turundus- ja müügitegevustele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700