Autor: Laura Reiter • 23. mai 2023

Ekspert arvab: sotsiaalmeedias võiks oluliselt rohkem hoiduda kopeerimise kultuurist

BFMi audiovisuaalse tehnoloogia külalislektor Katrin Sigijane sõnas, et sotsiaalmeedia on Eestis üha parem ja kvaliteetsem ning aina rohkem teadvustatakse ja kohandatakse nii audiovisuaalses kui mängutööstuses jätkusuutlikumat ja keskkonda säästvamat tootmist.
Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi külalislektor Katrin Sigijane.

Küsimusele, mis seisus sotsiaalmeedia Eestis hetkel on võrreldes ülejäänud Euroopa või kogu maailmaga, vastas Sigijane, et see on üha parem ja kvaliteetsem ning aina rohkem teadvustatakse ja kohandatakse nii audiovisuaalses kui mängutööstuses jätkusuutlikumat ja keskkonda säästvamat tootmist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700