Autor: Best Marketing • 16. mai 2023

Algas Päästeameti ohuteavituskampaania

Elanikkonna ohuteavituskampaania fookuses on ohuteavituse vahendid ja kanalid. Lisaks juba kasutusel olnud SMS-teavitusele plaanib riik aasta lõpuks paigaldada üle-eestilise ohusireenide võrgustiku. Kampaania on jälgitav online- ja sotsiaalmeedias, videote ja välireklaamina.

EE-ALARM SMS-i testis Päästeamet viimati Tallinna Jõe tänava gaasilekke sündmusel ja sama lahendust kasutas ka Terviseamet Saaremaa veereostuse teavituseks. Ohu korral on oluline jälgida usaldusväärseid riiklikke kanaleid nagu Eesti Rahvusringhäälingu TV- ja raadiokanalid, lehekülgi kriis.ee, olevalmis.ee. Alla on võimalik laadida mobiilirakendus „Ole Valmis!“, helistada riigiinfo telefonil 1247. Jooksvat infot saab Päästeameti sotsiaalmeediakanalitest Twitter ja Facebook.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700