Autor: Best Marketing • 16. mai 2023

Algas Päästeameti ohuteavituskampaania

Elanikkonna ohuteavituskampaania fookuses on ohuteavituse vahendid ja kanalid. Lisaks juba kasutusel olnud SMS-teavitusele plaanib riik aasta lõpuks paigaldada üle-eestilise ohusireenide võrgustiku. Kampaania on jälgitav online- ja sotsiaalmeedias, videote ja välireklaamina.

EE-ALARM SMS-i testis Päästeamet viimati Tallinna Jõe tänava gaasilekke sündmusel ja sama lahendust kasutas ka Terviseamet Saaremaa veereostuse teavituseks. Ohu korral on oluline jälgida usaldusväärseid riiklikke kanaleid nagu Eesti Rahvusringhäälingu TV- ja raadiokanalid, lehekülgi kriis.ee, olevalmis.ee. Alla on võimalik laadida mobiilirakendus „Ole Valmis!“, helistada riigiinfo telefonil 1247. Jooksvat infot saab Päästeameti sotsiaalmeediakanalitest Twitter ja Facebook.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700