Autor: Laura Reiter • 15. mai 2023

Sotsiaalmeedia ekspert: Facebook ja Instagram hakkavad vaikselt hääbuma

Sotsiaalmeedia- ja sisuturundusagentuuri Stone Growth Agency asutaja ja sisulooja Saskia Kivi sõnul aitavad AI tööriistad luua struktuure, leida kiirelt parafraseeringuid ning arendada loovat mõtlemist. Lisaks ennustab ta hiilgavat tulevikku juba praegu populaarsetele TikTokile, BeRealile ja Redditile.
Stone Growh Agency asutaja ja sisulooja Saskia Kivi.

Saskia Kivi sõnul on eestlased väga aktiivsed sotsiaalmeedia kasutajad - võrreldes Aasia ja Ameerikaga, kus sotsiaalmeediat kasutab keskmiselt 73 protsenti inimestest, on see number meil 80,8. „Küll aga tundub mulle, et eestlastel läheb kauem aega uute sotsiaalmeedia platvormide omaksvõtmisega,“ tõdes ta ja lisas, et näiteks on alles viimase poolaastaga jõudnud massidesse 2020. aastal loodud BeReal äpp ning osasid platvorme nagu Ameerikas populaarset Twitteri kandadele astuvat Mastodoni pole eestlased omaks võtnudki.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700