Autor: Best Marketing • 20. aprill 2023

Pööre meiliturundusmaastikul: Smaily ostis agentuuri Maildo

Eestis 85-protsendilist turuosa omav meiliturunduse platvorm Smaily ning nii Eestis kui ka Euroopas ja Lõuna-Ameerikas ärikliente teenindava sisu- ja strateegiakeskne meiliturunduse agentuur Maildo ühendavad alates käesoleva aasta maikuust oma jõud.
Smaily tegevjuht Erkki Markus.

Jätkuvat kiiret kasvu näitav ainus Eestis loodud meiliturunduse platvorm Smaily teatas täna, et ostab ära sisuloomele ja strateegiate arendamisele spetsialiseerunud meiliturunduse agentuuri Maildo. Jõudude ühendamine toob Smailyle täiendavaid võimalusi ja teadmisi, et pakkuda oma klientidele veel rohkem agentuuri teenuseid, muuhulgas strateegiate loomist ja elluviimist ning automaatikate ülesseadmist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700