Autor: Laura Reiter • 19. aprill 2023

Disainer Grete Lehemaa: mind sütitavad inimesed ja nende reaktsioonid

Mullu Eesti Disainiauhindade konkursil SÄSI ehk parima noore toote-, tekstiili- või moedisaineri auhinna pälvinud disainer Grete Lehemaa uurib ja praktiseerib spekulatiivset disaini. Intervjuus räägib ta lähemalt, kuidas ta selle Eestis veel vähetuntud disainiharuni jõudis, mida see endast kujutab ning millised on tema tulevikuplaanid.
Noor disainer ja Eesti Disainikeskuse poolt korraldatava SÄSI 2022 võitja Grete Lehemaa.

Palun räägi natuke oma taustast. Kuidas disaini juurde jõudsid, kus õppinud ja praktiseerinud oled?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700