Autor: Best Marketing • 2. märts 2023

Uuring: mida töötajad oma tööandjatelt tegelikult ootavad?

Jaanuaris 2023 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu. Uuringu käigus said inimesed hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Ühtlasi sai selgeks, mida tööotsijad tööandjatelt kõige enam ootavad.
LHV Pank on tänavu top-of-mind tööandja.
Foto: Liis Treimann

CV.ee tegevjuht Agu Vahur kommenteeris: “Näeme, et inimesed eeldavad healt tööandjalt kõigi oluliste vajaduste katmist selle tänapäevases mõistes. Oodatakse korralikku hüvede paketti, mõnusat sisekliimat ning hoolivat professionaalset juhtimist." Ta lisas, et sellise kombinatsiooni pakkumine nõuab organisatsioonilt pidevat tähelepanu ja tööd, siis tuleb ka edu. "Kõik Top Tööandja tiitli saanud ettevõtted eesotsas üldvõitja LHV Pangaga on selle elavaks tõestuseks,” märkis Vahur.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700