Autor: Laura Reiter • 28. veebruar 2023

Forus Taxi reklaamikampaania võtab šnitti Riigikogu valimistest

Kampaania loovlahenduse idee tekkis valikutest, mida Forus Taxi äpp võimaldab ja ukse ees seisvatest Riigikogu valimistest, sõnas Jass Seljamaa agentuurist Agenda PR ja lisas, et kampaania eesmärgiks on tutvustada valikuvõimalusi, mida ükski teine taksoäpp täna ei paku.

Forus Taxi alustas kampaaniaga, et juhtida tähelepanu erinevatele võimalustele, mille seast klient taksot tellides valida saab. Alates eelmisest nädalast saab takso tellimisel valida autot ja juhti fotode järgi, et pakkuda kliendile suuremat turvatunnet selle osas, milline juht millise masinaga teda sõidutama tuleb, mis keeles saab temaga vestelda ning millist tasu sõidu eest tasutakse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700