Autorid: Laura Reiter, Eesti Disainikeskus • 17. jaanuar 2023

Õppevahend Educase: näide õnnestunud universaaldisainist

Educase ehk meeltemättad, mis on õppevahend loodusest kuulmis- ja nägemispuudega lastele, võitis Eesti Disainiauhinnad 2022 konkursil neli auhinda, sealhulgas elumuutva disaini kategoorias Grand Prix. Projekti tellija Keskkonnaameti keskkonnateadlikkuse spetsialist Margit Turb ja teostaja ehk agentuuri Velveti esindaja Nele Volbrück räägivad lähemalt.
Foto: Aivo Kallas

Margit, kuidas ja millest tekkis idee ning vajadus sellise lahenduse järele nagu seda on Educase? Mis probleemi soovisite lahendada?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700