Autor: Anete Hela Pulk • 22. november 2022

Teadlased kliima olukorrast: mitte naljaga, aga päriselt hakkab pekki minema

Teadlased on aastakümneid rääkinud, et juhul kui inimkond kurssi ei muuda, siis liigub maailm keskkonnaalaselt pöördumatute muutusteni. Seda pole aga endiselt mõistetud, rääkisid Tartu Ülikooli evolutsioonilise ökoloogia professor Kristjan Zobel ja taastamisökoloogia professor Aveliina Helm tänavusel kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil.
Professorid Aveliina Helm ja Kristjan Zobel tänavusel kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

„Millest pole lõplikult aru saadud on see, et päriselt kipub pekki minema, mitte mingi naljaga,“ ütles Zobel. Tema sõnul ei mõista olukorra tõsidust umbes pool maailma rahvastikust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700