Autor: Best Marketing • 12. oktoober 2022

Eesti suurim meediamaja on justkui kunstinäitus

Kontoriruumide kujundamisel kasutatakse järjest enam väärt kunsti. Fahle Pargi meediamaja on kindlasti ühe Eesti kunstirohkeima töökeskkonnaga kontori näiteks ning pakub erilisi kunstielamusi nii oma töötajatele kui külalistele.
Foto: Karl Ever

Eesti suurim meediamaja on hoidnud oma uksed huvilistele avatuna ning Postimees Grupi esimese korruse galeriis on võimalik aeg-ajalt erinevatest näitustest osa saada. Näiteks on kuni oktoobri lõpuni veel võimalik näha Peeter Mudisti 80. sünniaastapäevale pühendatud näitust, kuhu on jõudnud kunstniku parimad tööd.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700