Autor: Laura Reiter • 3. oktoober 2022

Bigbanki uus turundusjuht tuleb Nõo Lihatööstusest

Bigbank Eesti turundusjuhi rolli astus värskelt Arthur Taavet, kes töötas viimased kolm aastat Nõo Lihatööstuse müügi- ja turundusspetsialistina.
Bigbank Eesti vastne turundusjuht Arthur Taavet.
Foto: Ardo Kaljuvee

Arthur Taaveti sõnul panustas ta Nõo Lihatööstuses töötades turundusse ja kommunikatsiooni nii ettevõttesiseselt kui -väliselt. laiemate väärtuste kaardistamisest kuni nende detailse rakendamiseni, turundusplaanide loomisest kuni tootearenduse, pakendidisainini, PR-ürituste korraldamise ja tööandja brändi kujundamiseni välja. „Olen teinud pea kõike, mis turunduse raamidesse mahub,“ kirjeldas oma senist töökogemust 25aastane Taavet.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700