Autor: Best Marketing • 12. august 2022

Tallinna Ülikooli kommunikatsiooni- ja turundusjuht suundus juhtima Äripäeva koolituste valdkonda

Senine Tallinna Ülikooli turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja ning turundusjuht Kadri Kiigema juhib alates 8. augustist Äripäeva koolituste valdkonda. Oma karjääri jooksul on ta põhjalikumalt tegelenud täiskasvanuhariduse, turunduse ja brändiarendusega.
Kadri Kiigema
Foto: Jaana Trauss

Kadri Kiigema senise 20aastase tööelu fookuses on olnud organisatsioonide käivitamine, süsteemide, teenuste ja toodete arendamine ning juhi ja koolitajana inimeste arengu toetamine - seda nii avalikus, era- kui ka mittetulundussektoris.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700