Autor: Laura Reiter • 11. august 2022

Saku Õlletehase turundusjuht tänuklipist konkurendile: on olnud suur au koos seda rallit sõita

Saku Õlletehas tegi äsja humoorikas võtmes südamliku tänuklipi oma konkurendile ehk 30 aastat tippjuhina töötanud ja viimased veerand sajandit A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noopile, kes paneb sügisest ameti maha.
A. Le Coqi pikaajalist juhti Tarmo Noopi kehastab klipis näitleja, teatrilavastaja ja filmirežissöör Ain Mäeots.

Saku Õlletehase turundusjuht Eva Maarend kommenteeris, et kui nad kuulsid kevadel, et nende hea konkurendi pikaajaline juht lahkub, tekkis neil kohe koos Saku Õlletehase juhi Jaan Härmsiga soov Tarmo Noopi Saku Õlletehase poolt kõikide nende aastate eest tänada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700