Autor: Best Marketing • 22. juuni 2022

Disainiagentuuri Neway töö valiti Euroopa tippude sekka

Tartu disainiagentuur Neway võitis laupäeval, 18. juunil Tallinnas toimunud Euroopa Disainiauhindade galal digitaalse disaini kategoorias auhinnalise pronksi. Võidutööks osutus ettevõttele Ganttic loodud koduleht.
Eesti Disainikeskuse juht Tiia Vihand ja Neway tiim tänavusel Euroopa Disainiauhindade galal Tallinnas.

Euroopa Disainiauhindade konkursil auhinnalise koha saavutamine on sektoris üks suuremaid võimalikke tunnustusi. Konkursil auhinna võitmine asetab Neway Euroopa tippude sekka. 13. korda toimunud konkursile esitati kokku üle 1400 töö 34 erinevast riigist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700