Autor: Eesti Disainikeskus • 10. juuni 2022

Marksteen Adamson: kampaania peaks olema midagi enamat kui oma sõnumi karjumine

Auhinnatud Briti disainiagentuuri Asha & Co asutajaliige, loovjuht ja strateegiadirektor Marksteen Adamson usub, et oskab inimestele näidata, kuidas kampaania jäneseurust välja ronida ja leida viise eri sihtgruppe päriselt kaasata. 17. juunil viib ta Euroopa Disainifestivali raames Tallinnas läbi töötoa “Lõpetage kampaania, äratage huvi!”

Sotsiaalseid muutusi ei ole Adamsoni arvates kunagi lihtne luua ja sageli jäädakse oma tegevustes liialt kinni kampaaniate jooksutamisse. "Selle asemel, et oma arvamust kõigile kuulutada, peaksime me hoopis otsima, kuidas saame tekitada oma sihtgruppides kaasatuse tunde," rääkis ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700