Autor: Laura Kõiv • 29. märts 2022

5 soovitust, kuidas turundust edukalt automatiseerida

Hollandi üks tuntuimaid digiturundajaid Diederik Martens tõi tänavusel Passwordil välja viis soovitust, kuidas ettevõttes turundust edukalt automatiseerida.
Diederik Martens tänavusel Passwordil.
Foto: Raul Mee

Tänapäeva ülisuure konkurentsi tingimustes pole Martensi sõnul ilmselt enam kellelegi üllatus, et klientide nõudmised on kõrgemad kui kunagi varem. „Ettevõtted peavad oma kliente hästi tundma, et vastata nende soovidele ja ootustele,“ sõnas ta ja lisas, et selleks tuleb aga esmalt klienti mõista. Martensi arvates on kriitilise tähtsusega kvaliteetsete kliendiandmete omamine ja analüüsimine, aga kuidas seda teha, kui inimesed on nõus jagama enda kohta aina vähem infot? Siinkohal tuleb appi tehnoloogia ja turunduse automatiseerimine, mille kohta tõi Martens välja viis soovitust:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700