Autor: Best Marketing • 19. jaanuar 2022

Havas Creative’i loovtiimi asusid juhtima pika kogemusega Toomas Verrev ja Janar Saaron

Agentuuris Havas Creative võtsid loovjuhitoolidel kohad sisse kaks säravat tähte: Toomas Verrev ja Janar Saaron. „Mul on hea meel, et Janar ja Toomas veavad nüüdsest Havas Creative loovmeeskonda,“ rõõmustab Havas Creative tegevjuht Nele Laev.
Toomas Verrev ja Janar Saaron

Janar Saaron on hariduselt filmikunstnik ja suhtekorraldaja ning Havasis töötanud tegelikult viimased kuus aastat. Nüüd võttis ta enda kanda loovjuhi rolli. Havasis töötamise juures meeldib Janarile enim, et tegemist on rahvusvahelise agentuuriga, millel on võimalus ära katta klientide kõige pööraseimadki soovid. „Me ei löö risti ette ühegi projekti ega kampaania ees, ei pumpa trimmi ainult ühte reklaamilihast, vaid oleme universaalselt heas vormis!“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700