Autor: Best Marketing • 17. detsember 2021

TV3 „Seitsmeste“ peaprodutsent on uuest aastast Anneli Lahe

Telekanalil TV3 on hea meel teatada, et uuest aastast juhib „Seitsmeste“ saatetundi kogenud teleprodutsent Anneli Lahe.
TV3 "Seitsmeste" peatne peaprodutsent Anneli Lahe.

„Teeb suurt heameelt, et TV3 meeskond täieneb taas ühe kogenud ja võimeka teleprodutsendi võrra. On rõõm, et Anneli Lahe on otsustanud vastu võtta uued väljakutsed TV3 uudisteosakonnas,“ märkis TV3 Grupp Eesti juht Signe Suur. „Arvestades Anneli pikka ja edukat karjääri televisioonis nii tegevprodutsendi kui ka toimetaja ja saatejuhina, olen veendunud, et meie koostöö tuleb edukas. Kindlasti aitab Anneli tõsta „Seitsmeste“ populaarsust veelgi ning rikastada ja mitmekesistada meie edastatavat uudisvoogu ja õhtust meelelahutuslikku teleprogrammi,“ lisas Suur.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700