Autor: Best Marketing • 14. detsember 2021

Kindlustusettevõtte kampaania "Watch Me" päästab elusid

Gjensidige kindlustus lõi talvepimeduse saabudes sotsiaalse algatuse Watch Me, millega kutsuti Baltikumi inimesi üles ennast pimedal ajal nähtavaks tegema. Eestis, Lätis ja Leedus jagati projekti raames 15 000 spetsiaalselt kampaania jaoks valminud helkurpaela. Kampaania loovidee ja video postproduktsiooniga aitas agentuur Imagine.
Kampaania visuaalsed lahendused tulid Leedu agentuurilt

Võrreldes Läti ja Leeduga muretsevad Eesti inimesed pimedal ajal oma turvalisuse pärast enim. “Eestit saab võrrelda lausa Skandinaavia riikidega, kus suur osa inimestest ei lahku sügis- ja talvekuudel oma kodust ilma helkuri, helkurvesti või muude aksessuaarideta, mis neid pimedal ajal nähtavaks teeks,” ütles Gjensidige kindlustuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Ele Siitka.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700