Autor: Best Marketing • 7. detsember 2021

TTJA tuletab jõulueelsel ajal meelde nõudeid lastele suunatud reklaamidele

Jõulukuul sagenevad lastele suunatud reklaamid, mistõttu paneb Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) südamele pöörata tähelepanu erireeglitele nende avalikustamisel.

Laps on isik, kes on noorem kui 18 aastat. Reklaam on lastele suunatud, kui reklaami teostus on lastepärane, reklaamitavad tooted või teenused on mõeldud lastele, reklaam avalikustatakse lastesaate vahel või lastele suunatud veebilehel. Samuti, kui reklaamis kõnetatakse lapsi, näiteks „Hei, lapsed!“.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700