Autor: Best Marketing • 17. november 2021

Facebook lansseerib Eestis turvalisusprogrammi

Facebook Protect on turvalisusprogramm, mis aitab kaitsta inimesi, kelle kontode turvalisus on suurema tõenäosusega ohus ja võib ka häkkerite huviorbiiti sattuda. Need on näiteks inimõiguste kaitsjad, ajakirjanikud, poliitikud jt.

Facebook Protect on USA-s saadaval alates 2019. aastast ning nüüd laiendab Facebook turvalisusprogrammi rohkematesse riikidesse üle maailma, sealhulgas Eestisse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700