Autor: Best Marketing • 1. november 2021

Jaan Naaber: andmetest saab ürituste uus kasvumootor

Kogenud brändistrateeg, disainiagentuuri Neway asutaja ja Piletikeskuse juht Jaan Naaber räägib, et ürituste korraldajad väärivad efektiivseid ja kaasaegseid tarkvaralahendusi, mis võimaldavad neil piletimüügist mitu sammu edasi astuda, suhelda oma külalistega, teostada müüki ja turundust ning kasvatada oma lojaalset kliendibaasi.
Piletikeskuse juht Jaan Naaber
Foto: Jake Farra

Eestis on maailmatasemel üritused ja ambitsioonikad korraldajad, kes pakuvad meile kõigile kustumatuid mälestusi ja vägevaid emotsioone. Meil on ägedad festivalid, teatrietendused, kontserdid ja spordivõistlused. "Müts maha korraldajate ees, kes on suutnud keeruliste oludega kohaneda," ütleb Naaber.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700