Autor: Best Marketing • 7. september 2021

Veebis kauplemine muutus tänu uuele tööriistale veelgi lihtsamaks

PHH Grupp, mille alla kuulub ka veebikaubamaja Kaup24, töötas välja tööriista, mis võimaldab müüjatel kaupu platvormile lisada varasemast kiiremini ja mugavamalt.
Foto: Andras Kralla

„Aeganõudvamaid ja inimressursimahukamaid protsesse kauplejatele on seni olnud kauba lisamine e-kauplemisplatvormidele. Uus plugin-tööriist aitab protsessi optimeerida ja pakub ressursikokkuhoidu eelkõige kauplejatele, kellel on lai tootevalik,“ ütles PHH Grupi Eesti esindaja ja ühtlasi Kaup24 kommunikatsioonijuht Maris Kivi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700