Autor: Hando Sinisalu • 18. august 2021

Millised on suurimad kommunikatsiooni väljakutsed sügisel 2021?

Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents toimub tänavu 21. oktoobril. Konverentsi programmijuht Hando Sinisalu vestles mitme Eesti kommunikatsiooniagentuuri juhiga ja küsis, millised on suurimad väljakutsed agentuuri klientide jaoks algaval hooajal ja milliseid teenuseid vajatakse rohkem kui varem?
Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2020
Foto: Raul Mee

Andreas Kaju (Meta Advisory): Tööandja bränding! Kui klient tuleb uksest sisse, siis võib mürki võtta, mida ta küsib, kui just kriisiga tegu pole. Kuigi tööandja brändinguga proovivad tegeleda ka näiteks reklaamiagentuurid, on see valdkond just kommunikatsiooniagentuurile ideaalne. Kommunikatsiooniagentuur on kliendi juhtkonna partner, see on ka põhjus, miks meie töötund on kaks korda kallim kui näiteks reklaamiagentuuri töötund.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700