Autor: Best Marketing • 28. juuli 2021

Eesti meediaettevõtted seisavad vaktsineerimise hoogustamise eest

Delfi alustas sotsiaalkampaania ja üleskutsega „Vaktsineeri. End. Kohe.“, et anda oma panus võitluses kiirelt kasvava kolmanda koroonalainega ja aidata kaasa vaktsineeritute osakaalu kasvule Eestis. Oma panuse vaktsineerimise hoogustamisele annavad ka teised Eesti Meediaettevõtete Liidu liikmed.
Eesti Meediaettevõtete Liidu liikmeskanalite reklaamikampaania toimub koostöös Sotsiaalministeeriumiga, mis viib juulis ja augustis läbi vaktsineerimise teavituskampaaniat „Pane õlg alla!“.

„Kuigi kaitsepookimine ei pruugi anda sajaprotsendilist garantiid koroonaviirusega nakatumise vältimiseks, näitab erinevate riikide praktika, et maksimaalne vaktsineeritute osakaal ühiskonnas aitab vähendada raskelt haigete ja surmajuhtumite arvu, mis omakorda võimaldab hoida riiki avatumana ja vältida laiaulatuslikke piiranguid kõigile. Seega saab igaüks anda oma panuse, et kolmas laine jääks Eestis võimalikult leebeks,“ ütles Delfi turundusjuht Eve Kaljusaar ja lisas, et sotsiaalkampaania eesmärk on julgustada just neid inimesi kiirelt tegutsema, kes täna kõhklevad või on vaktsineerimist mingil muul kui tervislikul põhjusel edasi lükanud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700