Autor: Anni Kitsing • 14. juuli 2021

Kuidas valmis Sportlandi e-pood, millest sai Google’i silmis koroonaajastu silmapaistvamaid edulugusid?

Nobel Digitali turundusjuht ja partner Anni Kitsing kirjutab, kuidas valmis neil koostöös Spordlandiga e-pood ning kuidas seda turundati, mis on Google’i silmis koroonaajastu silmapaistvamaid edulugusid.
Foto: Jake Farra

Möödunud aasta algul ei uskunud ilmselt paljud, et leiame end õige pea olukorrast, kus suur osa teenindussektorist on suletud ja perekondlikest jalutuskäikudest pakiautomaatide juurde saab uus rahvussport. Samuti polnud selleks valmis Baltikumi suurim spordipoodide kett Sportland, mis müüs kaupa vaid füüsilistes kauplustes. Ettevõttel oli plaan e-pood luua, kuid rahvas armastas poes kohal käia ja seetõttu arendusplaanid kõrge prioriteediga ei olnud. Kui esimese koroonalaine tõttu riigid lukku pandi, polnud eriti midagi peale eelnimetatud plaani, arvestatavat veebilehtegi mitte.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700