Autor: Best Marketing • 14. juuli 2021

Coca-Cola Baltikumi uueks kommunikatsioonijuhiks sai Mariliis Sepper

Coca-Colaga liitunud Mariliis Sepper soovib rääkida senisest enam sotsiaalse vastutuse ja jätkusuutlikkuse teemadel.
Mariliis Sepper

Sepperi sõnul on Coca-Colal võimalik teha oma klientide heaks palju rohkem, kui pakkuda jooke. "Ettevõttel on võimalik kõnetada suurt osa ühiskonnast – kutsuda üheskoos tegutsema ja muutuma, nägema vaeva meie ja meie planeedi heaolu nimel. Täiendav tähelepanu vastutustundlikule ettevõtlusele on kindlasti üks praeguse aja olulisemaid suundi," ütles Sepper.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700