Autor: Best Marketing • 13. juuli 2021

Selveri kommunikatsioonijuhina jätkab Rivo Veski

Selveri kommunikatsioonijuhi ametis jätkab Rivo Veski, kes on olnud ettevõtte kommunikatsioonijuht viimased kolm aastat.
Rivo Veski
Foto: Hendrik Osula

Olnud mõne kuu Selverist eemal, naaseb Veski missiooniga panustada kodumaisel kapitalil põhineva kaubandusettevõtte tulevikku, hoides ja kujundades Selveri kui kodumaise toidu pakkuja, väitetootjate toetaja ning hinnatud tööandja mainet.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700