Autor: Best Marketing • 3. juuni 2021

Agentuurid OMD ja PHD saavad uued juhid

Rahvusvaheline meedia- ja turunduskontsern Omnicom teatas pressiteates, et juhtivatele meediaagentuuridele PHD Estonia ja OMD Estonia on määranud uued juhid.
Liisel Vatseli ja Toomas Tepomes

Reklaamivaldkonnas toimuvad praegu järsud muutused, mida pandeemiaolukord on veelgi kiirendanud, sest ettevõtted on sunnitud klientidega suhtlema ennenägematutes oludes. See nõuab reklaamifirmadelt eriti kiiret tegutsemist, oskust kohanduda ja uusi lahendusi luua. Tehnoloogia areng ja innovatsioon on muudatustega rinda pistvat reklaamivaldkonda hoogsalt mõjutanud. Viis, kuidas inimesed teavet tajuvad, vastu võtavad ja jagavad, on suuresti muutunud. See seab uued nõuded ka meie meeskonnale ja selle juhtimisele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700