Autorid: Toomas Truuverk, Priit Pokk, Jane Suu, Laura Reiter • 20. mai 2021

Eesti äriliidrite seas on 9 meediavaldkonna esindajat

Meediavaldkonna kõige mõjukamaks otsustajaks võib pidada Postimees Grupi, Kroonpressi ja Semetroni nõukogu esimeest Margus Linnamäed, selgus värskest Äripäeva Otsustajate TOPist.
Margus Linnamäe
Foto: Andras Kralla

Äripäev kaardistas Eesti suurettevõtete juhatuse ja nõukogu liikmete ärisuhete võrgustiku ning reastas selle põhjal laialdase mõjuga äriliidrid. Moodustunud edetabelis on 500 kõige suurema mõjujõuga isikut, kes sõeluti välja 99 364 isiku hulgast. Nendest 9 isikut kuuluvad meediavaldkonda ja kõrgeimal ehk 19. kohal positsioneerub Margus Linnamäe.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700