Autor: Hando Sinisalu • 14. mai 2021

Mängudisain aitab turunduskampaaniatel kauem meeles püsida

Idufirma Adacti asutaja, mängustamise ekspert ja EBSi mängudisaini õppejõud Kalev Kärpuk rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas turundusse mängulisust juurde tuua ja kuidas sellega raha teenida.
Suuremat osa tarbijamänge mängitakse läbi telefoni.

Intervjuu viis läbi turunduskonsultant Hando Sinisalu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700