Autor: Best Marketing • 13. mai 2021

IuteCrediti turundust asus juhtima Lasse Sool

Eesti finantstehnoloogia ettevõtte IuteCrediti rahvusvahelist turundust asus vedama senine meediaagentuuri Initiative juhatuse liige Lasse Sool.
IuteCrediti uus turundusjuht Lasse Sool

IuteCrediti kaasasutaja ja kommertsjuhi Allar Niinepuu sõnul pakub ettevõte enam kui 600 000 kliendile finantsteenuseid viies riigis ja plaan on ka laiendada nii teenuste valikut kui geograafiliselt, mis nõuab tugevat turundusstrateegiat. “Soolal on väga hea rahvusvaheline turunduse juhtimise kogemus pangandussektoris. Lisaks on ta meediaagentuuris ehitanud nullist üles uue turundusanalüütika teenuse. Need oskused on meie jaoks väga olulised, et toetada IuteCrediti laienemisplaane,” selgitas Niinepuu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700