Autor: Best Marketing • 4. mai 2021

Uuring: WhatsApp on muutunud vanemaealiste üheks lemmikrakenduseks

Samsungi tellitud ja uuringufirma Norstat Eestis läbiviidud uuringust selgus, et kuigi Facebook on kõikides vanuserühmades endiselt lemmikuim rakendus, siis suhtlusrakendus WhatsApp on noorte asemel kõige eelistatuim hoopis üle 60-aastaste seas.

„Koroona tõttu pole paljud saanud oma vanavanemaid ja vanemaid külastada ja seepärast on vanemaealised kasutusele võtnud rakendused, et oma lähedastega vestelda ja videokõnesid teha. Kui uurisime, milline on inimeste lemmik sotsiaalmeedia platvorm, mida nad telefonis kasutavad, siis WhatsApp oli kõige populaarsem just vanemaealiste seas,“ rääkis huvitavast olukorrast Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700