Autor: Best Marketing • 4. mai 2021

Rethinki turundusvaldkonda asub vedama Helen Kondoja

Alates 1. maist on strateegilise disaini agentuuri Rethink partner Helen Kondoja, kes arendab digiturunduse ja kommunikatsiooni ärisuunda.
Helen Kondoja

Aastatel 2007 kuni 2016 tegeles Helen EMT, Elioni ja Telia digikanalitega, peale seda toimetas Optimist Digitalis ja Optimist Creatives ning vahetult enne Rethinkiga liitumist oli ta Euroopa Innovatsiooniakadeemia Chief Marketing Officer. Helen jätkab ka Paide Arvamusfestivali vedamist, juhtides festivali turundust. Helen on õppinud psühholoogiat Tartu Ülikoolis ning täiendanud ennast strateegilise kommunikatatsiooni valdkonnas Tallinna Ülikoolis. “Rethink koondab mitte ainult toredaid inimesi, vaid oma ala tipptegijaid."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700