Autor: Äripäev • 29. aprill 2021

Äripäev alustab suurprojektiga Lääne-Virumaal

Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Kristjan Ojang.
Foto: Andras Kralla
Äripäev alustab kohalike ­uudisveebide rajamist Lääne-Virumaalt, esimese uudisveebi peatoimetajana asus tööle Kristjan Ojang.

Lähiajal startiv Lääne-Virumaa Uudised hakkab vahendama kogukonnale olulist, kasulikku ja inspireerivat infot kiiresti, ausalt ja kartmatult. “Meie eesmärk on aidata Lääne-Virumaa ärksatel inimestel muuta enda elu paremaks, sisukamaks ja huvitavamaks,” ütles Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Kristjan Ojang.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700