Autor: Best Marketing • 26. aprill 2021

Sotsiaalmeedia konverents tuleb taas

Sotsiaalmeedia olulisus on teada igale turundajale, küll aga on see valdkond, mille potentsiaali ei osata veel täielikult enda ettevõtte heaks tööle panna. 15. juunil astuvad Tallinna Teletornis üles mitmed kogenud asjatundjad, kes tutvustavad, kuidas sotsiaalmeedia abil kampaaniatele efektiivsemalt hoogu anda.

Sotsiaalmeediast on saanud ettevõtete jaoks igapäevane turunduskanal, kuid vahel jääb vajaka teadmistest sealsete reeglite, piirangute ning uuenduste osas. Konverentsil heidame nendele teemadele valgust ning jagame nippe, kuidas enda fänne rohkem sotsiaalmeedias kaasata ning panna neid tegema just seda, mida soovid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700