Autor: Best Marketing • 23. aprill 2021

Tasuta webinar: Kuidas luua iseendale kloon?

Webinaril räägib oma kogemusest biohäkker Siim Land sellest, et missugust kohtlemist Su keha vajab, et anda vastu maksimaalselt häid tulemusi tööl.

Sooviksid endale klooni, sest tööd on nii palju, et ei jõua ära teha? Või oled läbipõlenud ja motivatsioon nullis? Asi ei ole sinus, vaid selles, et ettevõtjaks olemine on meeletult intensiivne nii kehale kui vaimule. Samas on hulganiselt lihtsaid viise, kuidas ennast maksimaalsesse sooritusvõimesse viia- täpselt nagu sportlasedgi võistlushooajal teevad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700