Autorid: Maarit Eerme, Laura Reiter • 23. aprill 2021

Vaktsineerimiskampaania: rohkem küsimusi kui vastuseid

Sotsiaalministeeriumi poolt ellu kutsutud kampaania on tekitanud palju segadust ja küsimusi. Ministeeriumi kommunikatsioonijuhi Oskar Lepiku sõnul on COVID-19 vastase vaktsineerimise puhul tegemist viimaste aastate ühe keeruliseima kommunikatsiooniväljakutsega.

Oskar Lepik rääkis, et ühelt poolt on avalikkuse poolt mõistetav väga suur infovajadus, teisalt muutub info väga kiiresti ja sageli - vaktsiini tarned on heitlikud, inimeste senine võimalus end vabalt vaktsineerida pigem piiratud. Tema sõnul levib väga palju valeinfot ning kohati näevad ühiskonnagrupid erinevatel ajenditel selle levitamisega ka palju vaeva. “Selline ärevus tekitab vandenõusid ja ebakindlust.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700