Autorid: Maarit Eerme, Laura Reiter • 16. aprill 2021

Üritusturundus igatseb virtuaalmaailmast välja

Kuigi virtuaalüritused on tulnud selleks, et jääda, ei asenda need vahetut kontakti ja õueüritusi. Frank Eventsi asutajaliige Leho Luukas ja Seiklusfirma 360 KRAADI tegevjuht Taavi Puuorg rääkisid, millised on praegusel ajal üritusturunduses peamised tendentsid ja väljakutsed.
Esimesel võimalusel soovitakse üritusi korraldada õues

Mis seis on hetkel üritusturunduse valdkonnas? Kuidas teil läheb?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700