Autor: Laura Reiter • 13. aprill 2021

Nädala kampaania: Peaasja vitamiinikuur turgutab vaimset tervist

Disaini- ja kommunikatsiooniagentuuri Angelsi ja Peaasja meeskonna koostöös sündis hiljuti vaimset tervist toetav kampaania “Tasakaal on peaasi”, kus on luubi alla võetud viis vaimse tervise vitamiini.
Peaasja vaimse tervise vitamiinid

Peaasja esindaja Anna-Kaisa Oidermaa mainis ettevõtmise taustast rääkides, et neid inspireeris Islandil tegutsev partnerorganisatsioon, kes korraldas sarnase vaimse tervise vitamiini kampaania, saates kõigile Islandi elanikele koju vaimse tervise vitamiini jõulukalendri.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700