Autor: Best Marketing • 5. aprill 2021

Märtsi parima otseposti saatis Pizzakiosk

Märtsis võitis Omniva poolt välja antava kuu parima otsepostituse tiitli Pizzakiosk, kelle flaier tutvustas Põltsamaa uut kioskit ja selle pannipitsade valikut.

Märtsi parim otsepost näitab, kui oluline on otseposti ajakohane sisu, mis kõnetaks vastavat sihtrühma. ,,Pizzakioski otsepostitus jäi silma oma konkreetse sõnumiga, mis praegusel toidu koju tellimise ajastul inimestele huvi võiks pakkuda,’’ selgitas Omniva reklaamlahenduste juht Kristi Purge otseposti edu. Purge sõnul tekitab toit alati positiivseid emotsioone ja Pizzakiosk tabas otseposti teostuse, ajastuse ja sihtimisega siinkohal täpselt naelapea pihta – seetõttu oligi kuu parima otseposti žürii otsus seekord üksmeelne.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700