Autor: Best Marketing • 1. aprill 2021

Httpool pälvis LinkedInilt olulise tunnustuse

Httpool, LinkedIni ametlik esindaja Eestis ja paljudes teistes Euroopa riikides, pälvis tänavusel LinkedIni koostööpartneritele suunatud üritusel olulise Partner Champion 2021 auhinna, millega tunnustatakse LinkedIni kasutajatele enim väärtust loovat ettevõtet.

Httpool Eesti juhi Kerttu Talviku sõnul tõestasid nad möödunud aastal, et edu tagavad kirglik töösse pühendumine ja klientide ärile kaasamõtlemine.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700