Autor: Olga Peresild • 25. märts 2021

Olulised trendid MediaComi vaates aastal 2021

2021 on üleminekuaasta, mida planeerides peaks enda jaoks läbi töötama kaks küsimust – kuidas luua tuleviku väljakutsetele vastav agentuur ning kuidas tõsta agentuuri adapteerumisvõimet, küsib meediaagentuuri MediaCom tegevjuht Olga Peresild.
Olga Peresild

Mõlema küsimuse puhul on väga olulisel kohal inimesed ja tehnoloogia ning see, kuidas inimesed kasutavad neile kättesaadavaks tehtud tehnoloogilisi platvorme ja tooteid. Varustada agentuuri väga mitmete tehnoloogiliste lahendustega on lihtne. Sellega aga kaasneb küsimus, kuidas viia meeskonna kompetentsid sellisele tasemele, et tehnoloogia päriselt lahendaks kitsaskohti ja toodaks lisaväärtust, mitte ei pidurdaks tööprotsesse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700