Autor: Best Marketing • 24. märts 2021

Uued telekanalid Duo 3 ja Duo 6 nähtavad juba 1. aprillist

Neljapäevast, 1. aprillist on Eesti televaatajate valikusse lisandunud kaks uut telekanalit – Duo 3 ja Duo 6. Duo3 on kanalite loetelust leitav Sony Channeli positsioonilt ning Duo 6 Sony Turbo omalt.

Mõlema telekanali programm on meelelahutuslik ning sisaldab tipptasemel produtseeritud rahvusvahelist sisu. Duo 3 edastab programmi põnevuse ning krimisarjade fännidele. Duo 6 on unikaalne telekanal Eesti telemaastikul, kuna näitab kvaliteetset komöödiat ja huumorit hommikust õhtuni.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700